Cum spuneți vopsea în suedeză? Marcus Kron!

Povestea începe în Scandinavia, cu mulți ani în urmă, când vikingii își pregăteau bărcile pentru raidurile spre țărmuri îndepărtate.

Ca să ajungă departe, ei aveau de înfruntat condiții vitrege, ploi, furtuni și zăpadă și totuși se încumetau să parcurgă drumul lung pe ape tulburi, având bărci construite doar din lemn și fier. Încă din acele vremuri străvechi nordicii foloseau ulei de in și rețete numai de ei știute de lac pentru a apăra lemnul de efectul distrugător al apelor, soarelui și a gheții. De atunci și până azi, cultura nordică a protejării lemnului a evoluat constant. Împreună cu aceasta, au evoluat si materialele pentru protejarea suprafețelor din lemn. Bazându-ne pe tradiția scandinavă am pregătit soluții inovative și simple în același timp pentru protejarea suprafețelor atât în interior, cât și în aer liber.

Acum, în prag de iarnă este momentul potrivit să faceți cunostință cu MARCUS KRON UNIVERSALLACK, un lac suedez incolor, versatil și puternic.

Poate fi mat sau lucios, noi am testat varianta cu grad de luciu 90. Pe o scală de la 1 la 100 numărul mai mare semnifică luciu mai mare, așa că noi am folosit varianta lucioasă. Odată uscat și întarit rezistă foarte bine pe suprafață.  Cât de bine? Am testat. Înfruntă chiar și cel mai dur… disc abraziv 🙂 Am încercat rezistenta lui Marcus Kron comparativ cu un lac obisnuit. Mașina pe care am folosit-o este MIRKA  DEROS, cea mai tare de pe piață, cu disc abraziv ultraperformant HD si granulatie mare (40) special creat pentru îndepărtarea materialelor de pe orice suprafață. Nu ne-a venit să credem dârzenia lui Marcus Kron care s-a opus cu vehemență intenției noastre de a-l șlefui de pe suprafață. A fost o luptă incredibilă! Concluzia noastră: Markus Kron e un lac foarte dur și rezistent. Urmăriți  filmul aici.

Marcus Kron Universallack e autentic, dur si rezistent. Și e gata să vă ajute acum, în prag de iarnă, să protejați orice suprfață. La urma urmei, e un lac Universal!